Kucka vzhliada k boju o pohár: Zápas s Juventusom bude skvelý

NETKY.SK • 4 Marec 2016, 11:40 • 2 min
Kucka vzhliada k boju o pohár: Zápas s Juventusom bude skvelý

MILÁNO - Aj keď je finále aktuálneho ročníka Talianskeho pohára vo futbale (Coppa Italia) na programe až 21. mája, slovenský reprezentant Juraj Kucka sa už teraz teší na duel, po ktorom by sa mohol radovať z premiérovej trofeje v drese AC Miláno.

slovakia

left justify in out

Finálovým súperom AC budú hráči Juventusu Turín, ktorí v semifinále prekonali mestského rivala "rossoneri" Inter Miláno. Kucka a jeho spoluhráči po výsledku 1:0 na pôde treťoligového klubu US Alessandria zvíťazili v utorkovej domácej odvete presvedčivo 5:0.


"Prvý duel sme vonku vyhrali 1:0, ale nebol to ľahký zápas. To isté sme čakali aj v odvetnom stretnutí. Hostia boli od začiatku nepríjemní a hneď nás vysoko napádali. Dôležité bolo, že sme už v 20. minúte dali gól a hneď o štyri minúty sme zvýšili na 2:0. Potom to už bola jednostranná záležitosť. Hostia nevydržali tempo. V druhom polčase sme mali hru pod kontrolou. Teraz máme za súpera Juventus a bude to skvelý duel. Môžeme sa pobiť o prvú trofej," povedal Juraj Kucka pre svoj oficiálny web.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies