Kucka v drese FC Janov aj v novej sezóne, Inter už nemá záujem

NETKY.SK • 21 Jún 2012, 13:05 • 2 min
Kucka v drese FC Janov aj v novej sezóne, Inter už nemá záujem

Kucka v drese FC Janov aj v novej sezóne, Inter už nemá záujem - Futbal Slovenský futbalový reprezentant Juraj Kucka zostane aj v budúcej sezóne hráčom FC Janov. Stredopoliar, ktorý bol doteraz v spoluvlastníctve Interu Milána a janovského klubu, začne ro

slovakia

left justify in out

img

Slovenský futbalový reprezentant Juraj Kucka zostane aj v budúcej sezóne hráčom FC Janov. Stredopoliar, ktorý bol doteraz v spoluvlastníctve Interu Milána a janovského klubu, začne ročník 2012/2013 v Ligúrii, naopak "nerazzurri" si vyzdvihli z Janova talentovaného útočníka Samueleho Longa. 
      O vyriešení vlastníckej otázky ohľadne oboch hráčov informovalo v stredu viacero internetových portálov z Apeninského polostrova. Po dohode medzi klubmi tak práva na Kucku v plnej miere vlastní znovu FC Janov, naopak 20-ročný Longo, ktorý je aj reprezentantom krajiny do 21 rokov, sa stal hráčom Interu. 
      Kucka odohral v uplynulej sezóne 26 zápasov, v ktorých vsietil dva góly. Pracovitého záložníka limitovali vo výkonoch zdravotné problémy, pričom ani ďalším hráčom "rossoblu" sa nedarilo podľa ich predstáv. Janov skončil po nevýrazných výkonoch, ktoré vyvolali výraznú fanúšikovskú nevôľu, na 17. mieste v Serie A a len tesne unikol zostupu do druhej najvyššej súťaže. 


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies