Kucka už po operácii, mimo hry bude štyri mesiace

NETKY.SK • 12 December 2013, 11:47 • 2 min
Kucka už po operácii, mimo hry bude štyri mesiace

JANOV - Slovenský futbalový stredopoliar v službách talianskeho prvoligového klubu FC Janov Juraj Kucka bude po operácii kolena pauzovať štyri namiesto pôvodne odhadovaných šiestich mesiacov. Informoval o tom vo štvrtok denník Gazzetta dello Sport.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný rodák z Bojníc v stredu podstúpil zákrok predného skríženého väzu v ľavom kolene, ktorý si roztrhol vo víkendovom zápase na trávniku Cagliari (1:2). Kucka bol pred zranením v dobrej forme a bol pevnou súčasťou tímu trénera Gian Piera Gasperiniho. Slovenský reprezentant v tejto sezóne nastúpil za Janovčanov na jedenásť ligových stretnutí s bilanciou dva góly a k tomu pridal jeden štart aj v národnom pohári. 

FC Janov je momentálne na 8. mieste v tabuľke talianskej Serie A. Kucka pôsobí v tomto talianskom mužstve od roku 2011 po príchode zo Sparty Praha. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies