Kucka už nepôsobí v Trabzonspore, vracia sa do Talianska

NETKY.SK • 14 Január 2019, 14:39 • 2 min
Kucka už nepôsobí v Trabzonspore, vracia sa do Talianska

PARMA - Slovenský futbalista Juraj Kucka sa po necelých dvoch rokoch vrátil do najvyššej talianskej súťaže Serie A. Rodák z Bojníc zamieril z Trabzonsporu do tímu Parma Calcio 1913. Kucka odletel v pondelok do Talianska, kde miestnym novinárom potvrdil nový angažmán na Apeninskom polostrove.

slovakia

left justify in out

"Som šťastný, že som tu. Parma ma presvedčila, že je pre mňa správnou voľbou," povedal Kucka, ktorého citoval Sky Sport Italia a dodal: "Dúfam, že dokážem úspešne obnoviť svoje pôsobenie v Taliansku." Prestupová čiastka za služby skúseného stredopoliara a ani dĺžka zmluvy zatiaľ nie sú známe. Turci by mali zinkasovať približne tri milióny eur.

Kucka si v rokoch 2011-2017 obliekal dresy FC Janov, resp. AC Miláno. V decembri sa v súvislosti s účastníkom MS 2010 v JAR aj ME 2016 vo Francúzsku spomínal aj interes Fenerbahce Istanbul a SSC Neapol. Niekdajší hráč Sparty Praha sa stal súčasťou tímu, ktorý sa v priebežnej tabuľke Serie A nachádza na 12. mieste so ziskom 25 bodov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies