Kucka spokojný s návratom, menej s domácou remízou

NETKY.SK • 4 December 2013, 15:49 • 2 min
Kucka spokojný s návratom, menej s domácou remízou

JANOV - Slovenský stredopoliar Juraj Kucka sa po menšom zranení v oblasti slabín vrátil do zostavy talianskeho prvoligového futbalového klubu FC Janov. S domácou remízou 1:1 s FC Turín v 14. kole Serie A nebol príliš spokojný.

slovakia

left justify in out

"Vedeli sme, že to nebude jednoduchý zápas, čo hostia potvrdili hneď na začiatku. Dostali sa do vedenia po tečovanej strele, keď náš brankár už nestihol zareagovať. Potom sme mali viac z hry my, ale väčšina šancí sa končila už pred šestnástkou alebo strelou. Až v druhom polčase sa nám podarilo vyrovnať po peknej akcii, keď Fetfatzidis vysunul Biondiniho a ten sa pred brankárom nemýlil. Zápas sme mohli ešte aj vyhrať, no na druhej strane i prehrať, ale podržal nás brankár," povedal 26-ročný bojnický rodák Kucka pre svoju internetovú stránku.

FC Janov ťahá v najvyššej dlhodobej súťaži na Apeninskom polostrove sériu piatich duelov bez prehry. Najbližšie sa predstaví v nedeľu o 15.00 h na trávniku poslednej Catanie. V tabuľke figuruje na 7. priečke s 19 bodmi pri bilancii 5-4-5 a skóre 15:16.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies