Kucka sa po náročnej sezóne pripravuje na nový začiatok

NETKY.SK • 9 Jún 2014, 15:01 • 2 min
Kucka sa po náročnej sezóne pripravuje na nový začiatok

DEMJATA - Slovenský futbalový reprezentant Juraj Kucka má za sebou náročnú sezónu pre zranenie kolena, no s optimizmom sa pozerá na nasledujúci súťažný ročník 2014/2015. Defenzívny stredopoliar talianskeho prvoligového klubu FC Janov si v decembri pretrhol väzy v kolene a až v apríli sa opäť zapojil do tréningového procesu.

slovakia

left justify in out

"Prvý polrok bol lepší ako ostatné dva ročníky, keď sme sa zachraňovali. Teraz to už bolo lepšie aj herne, darilo sa nám aj výsledkovo. Bohužiaľ, v decembri prišlo zranenie, ktoré ma vyradilo až do konca sezóny. Pozerám sa na to tak, že polovica bola dobrá, tá druhá potom ťažšia," uviedol pre oficiálnu internetovú stránku Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Kucka, ktorý sa v sobotu v obci Demjata zúčastnil na exhibičnom zápase svojho spoluhráča z národného tímu Stanislava Šestáka.

 

Po zranení sa Kucka usiluje o to, aby pred nasledujúcou sezónou zmazal kondičné manko. "Musím stále niečo robiť, aby som sa dostal do formy a mohol sa zapojiť naplno do prípravy. Dúfam, že nebudú žiadne problémy. Momentálne trénujem, pripravujem sa, aby som z toho všetkého nevypadol. Stratil som svalovú hmotu, ktorú teraz musím nabrať, takže striedam tréning a oddych," povedal 27-ročný záložník. 

 

Bojnický rodák verí, že bude pripravený na septembrový zraz reprezentácie. Na zverencov trénera Jána Kozáka najskôr čaká v Žiline medzištátny prípravný zápas proti Malte a následne už "ostrý" štart kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy 2016 v súboji s Ukrajinou na jej pôde. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies