Kucka pred pohárovou odvetou nabáda k obozretnosti

NETKY.SK • 28 Január 2016, 14:36 • 2 min
Kucka pred pohárovou odvetou nabáda k obozretnosti

MILÁNO - Futbalisti AC Miláno síce v utorkovom prvom stretnutí semifinále Talianskeho pohára zvíťazili na ihrisku treťoligovej Alessandrie najtesnejším rozdielom 1:0, ale ich slovenský stredopoliar Juraj Kucka si uvedomuje, že domáca odveta nebude 1. marca len formalitou.

slovakia

left justify in out

"Prvý polčas semifinálovej konfrontácie sme na súperovej pôde ovládli 1:0, ale ešte na nás čaká zápas doma a hostia určite nič nevzdajú. Prídu k nám bojovať o postup. Mali sme viac z hry, ale neboli sme dosť efektívni. Nebol to ľahký duel, Alessandria ukázala kvalitu. Musíme premieňať šance, lebo tento výsledok nič nedokazuje. Teraz sa treba dobre pripraviť na víkend, máme pred sebou milánske derby," uviedol 28-ročný reprezentant SR Kucka na svojej oficiálnej internetovej stránke. AC bude Inter v rámci 22. kola najvyššej talianskej dlhodobej súťaže hostiť v nedeľu od 20.45 h.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies