Kucka pokračuje v rekonvalescencii, jeho stav sa zlepšil

NETKY.SK • 9 Január 2014, 11:21 • 2 min
Kucka pokračuje v rekonvalescencii, jeho stav sa zlepšil

JANOV - Slovenský futbalový reprezentant v službách talianskeho FC Janov Juraj Kucka sa rýchlo zotavuje po operácii ľavého kolena a pokračuje v rekonvalescencii.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný rodák z Bojníc podstúpil 11. decembra operáciu predného skríženého väzu v ľavom kolene, ktorý si roztrhol v zápase na trávniku Cagliari. "Na Vianoce som bol doma s najbližšími, ale už 27. decembra som musel cestovať naspäť do Talianska, pretože som tam začínal rehabilitáciu. Noha sa hojí dobre, každý deň mám cvičenia a cítim, že sa to každým dňom drobnými krokmi zlepšuje," uviedol Kucka pre svoju oficiálnu internetovú stránku. "Začal som už pomaličky naberať aj svalovú hmotu. Dôležité je, že v pondelok 13. januára mám kontrolu v Ríme. Uvidím, čo mi povie lekár," dodal bývalý hráč Podbrezovej, Ružomberka a Sparty Praha.

Podľa prvých prognóz po zranení mal Kucka vynechať celý zvyšok súťažného ročníka 2013/2014, neskôr sa v talianskych médiách objavili informácie o štvormesačnej absencii. 

FC Janov je momentálne na 9. mieste v tabuľke talianskej Serie A. Kucka pôsobí v tomto talianskom mužstve od roku 2011 po príchode zo Sparty Praha. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies