Kucka po zranení napreduje, na budúci týždeň začne behať

NETKY.SK • 30 Január 2014, 13:08 • 2 min
Kucka po zranení napreduje, na budúci týždeň začne behať

JANOV - Slovenský futbalový reprezentant Juraj Kucka napreduje v zotavovaní po zranení ľavého kolena. Defenzívny záložník talianskeho klubu FC Janov podstúpil 11. decembra operáciu predného skríženého väzu v ľavom kolene, ktorý si roztrhol v zápase na trávniku Cagliari.

slovakia

left justify in out

"Musím povedať, že s mojím kolenom to ide zatiaľ veľmi dobre. Vyzerá to tak, že na budúci týždeň začnem už pomaličky behať. Takže sa už teším. V tejto chvíli je však rehabilitácia zameraná viac na nabratie svalovej hmoty, ktorú som stratil. To samozrejme rešpektujem. Napokon, veľmi nerád by som niečo urýchlil," podal pre svoju oficiálnu internetovú stránku Juraj Kucka.

Podľa prvých prognóz po zranení mal bojnický rodák vynechať celý zvyšok súťažného ročníka 2013/2014, neskôr sa v talianskych médiách objavili informácie o štvormesačnej absencii.

FC Janov je momentálne na 11. mieste v tabuľke talianskej Serie A. Kucka pôsobí v tomto talianskom mužstve od roku 2011 po príchode zo Sparty Praha.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies