Kucka odmietol správy z Talianska, nerokuje o novej zmluve

NETKY.SK • 18 Február 2015, 08:12 • 2 min
Kucka odmietol správy z Talianska, nerokuje o novej zmluve

JANOV - Slovenský futbalový reprezentant Juraj Kucka momentálne podľa vlastných slov nerokuje s FC Janov o predĺžení doterajšieho kontraktu.

slovakia

left justify in out

Súčasný mu vyprší po sezóne 2015/2016 a talianske médiá už informovali, že sa s vedením klubu Serie A dohodol na novej zmluve na 4,5 roka. Podpis by mal podľa tamojších zdrojov zabrániť Kuckovmu letnému odchodu do iného klubu. "Nič som nepodpísal a ani sa nechystám. Už ma hnevá, čo niekedy dokážu Taliani napísať. V tomto prípade je to úplná somarina. Ja mám zmluvu do leta budúceho roka a nielen do skončenia tejto sezóny, ako niekto napísal. Mňa a ani môjho agenta nikto nekontaktoval, netuším, odkiaľ to majú. A už o tom nechcem viac hovoriť. Nová zmluva medzi mnou a Janovom jednoducho nie je na programe dňa," uviedol v rozhovore pre denník Šport Juraj Kucka.

 

Dvadsaťsedemročný rodák z Bojníc pôsobí v tíme "rossoblu" od januára 2011, čiže už štyri roky. Juraj Kucka do Janova prestúpil zo Sparty Praha. Defenzívny stredopoliar strelil v tejto sezóne Serie A v dvadsiatich dueloch jeden gól. Produktívnejší bol v jesenných kvalifikačných dueloch Slovenska o postup na ME 2016 do Francúzska, keď presne namieril do siete Španielska a Macedónska pri víťazstvách 2:1, resp. 2:0. V minulosti hral okrem Sparty Praha aj za Ružomberok a Podbrezovú.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona