Kucka o prestupe do AC Milána nič nevie

NETKY.SK • 13 Marec 2013, 10:27 • 2 min
Kucka o prestupe do AC Milána nič nevie

MILÁNO - Slovenský futbalista Juraj Kucka bude vraj od leta definitívne hráčom talianskeho klubu AC Miláno. Reprezentačný stredopoliar si podľa portálu goal.com na San Sire finančne dvojnásobne polepší, pretože sa dohodol na zmluve s ročným príjmom 1,2 milióna eur.

slovakia

left justify in out

"V tejto chvíli mám podpísanú platnú zmluvu s FC Janov a sústredím sa na každý ďalší zápas. Som hráčom Janova a mňa zatiaľ nikto nekontaktoval a ani o ničom neviem," povedal pre svoj oficiálny web slovenský reprezentant.

Podľa talianskych médií sa obe zainteresované strany dohodli na transfere už v piatok, ale finančné detaily prestupu neboli zverejnené. Výkonný šéf "rossoneri" Adriano Galliani a prezident FC Janov Enrico Preziosi komunikovali v závere minulého týždňa aj o ďalších hráčoch.

Kucka však bol hlavnou témou rozhovorov a obaja funkcionári sa dohodli na trvalom prestupe. Dvadsaťšesťročný bývalý hráč Podbrezovej a Ružomberka, ktorý prestúpil do Janova v lete 2011 z pražskej Sparty, odohral za taliansky klub vo všetkých súťažiach doteraz 73 stretnutí a zaznamenal päť gólov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies