Kucka môže v nedeľu nastúpiť

NETKY.SK • 11 Október 2014, 12:26 • 2 min
Kucka môže v nedeľu nastúpiť

MINSK - Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Kozák môže počítať na nedeľňajší zápas kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy 2016 do Francúzska v Borisove s domácim Bieloruskom aj s Jurajom Kuckom.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný rodák z Bojníc dostal v úvodných dvoch víťazných stretnutiach bojov o Euro 2016 s Ukrajinou (1:0) a Španielskom (2:1) žlté karty a podľa starých pravidiel by nemal hrať. Európska futbalová únia UEFA však zmenila pred touto kvalifikáciou regule a hráči nútene pauzujú podľa článku 48 odstavca 2 až po troch a potom po piatich napomínaniach žltou kartou. Kucka teda môže v nedeľu večer v Borisove nastúpiť, vďaka čomu ubudlo koučovi Kozákovi zopár vrások v súvislosti s tvorbou zostavy. Hráč FC Janov cestoval s výpravou aj do Bieloruska.

 

Slovensko nastúpi v bieloruskom Borisove v nedeľu o 20.45 SELČ. Zverenci Jána Kozáka sú lídrami C-skupiny kvalifikácie o Euro 2016.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies