Kucka mieri do AC Miláno: Chce dokázať, že je toho hoden

NETKY.SK • 28 August 2015, 12:11 • 2 min
Kucka mieri do AC Miláno: Chce dokázať, že je toho hoden

MILÁNO - Slovenský futbalový reprezentant Juraj Kucka už končí so zdravotnými testami a v najbližšom čase sa s vrcholnou pravdepodobnosťou stane hráčom AC Miláno.

slovakia

left justify in out

"Som veľmi šťastný, moje prvé dojmy sú nádherné. Po lekárskej prehliadke sa všetko uzavrie. Záujem Milána bol pre mňa prekvapením. Rokovania boli veľmi rýchle. Dúfam, že pomôžem mužstvu zdolávať čo najvyššie méty. Urobím všetko, čo je v mojich silách, aby som dokázal, že som hoden takejto dôvery," citoval stredopoliara FC Janov portál Football Italia.


Oficiálna internetová stránka "rossoneri" v piatok oznámila, že Kucka má od 8.00 h pred sebou obligátnu zdravotnú prehliadku na milánskej klinike La Madonnina. Zainteresované kluby sa údajne dohodli na prestupe za 3 milióny eur (plus potenciálne bonusy vo výške 1 milión eur). Dĺžka platnosti kontraktu zatiaľ nie je známa.


Dvadsaťosemročný bojnický rodák Kucka v minulosti hral na profesionálnej úrovni aj za Podbrezovú, Ružomberok a Spartu Praha. Do FC Janov prišiel v januári 2011, zmluvu má do júna 2016.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies