Kucka by mohol zamieriť do AC Miláno, Niang smerom do Janova

NETKY.SK • 16 August 2013, 14:15 • 2 min
Kucka by mohol zamieriť do AC Miláno, Niang smerom do Janova

JANOV - Slovenský futbalový reprezentant Juraj Kucka by sa mohol stať súčasťou výmeny hráčov medzi talianskymi klubmi FC Janov a AC Miláno.

slovakia

left justify in out

Podľa viacerých zahraničných portálov vrátane tuttomercatoweb.com a calciomercato.it rokovali o tejto možnosti počas tohto týždňa viceprezident AC Adriano Galliani a šéf janovského klubu Enrico Preziosi. Ak by sa oba kluby dohodli, defenzívny stredopoliar Kucka by zamieril do Milána, opačným smerom by putoval 18-ročý francúzsky ofenzívny hráč M'Baye Niang.

Dvadsaťšesťročný Kucka absolvoval v minulej sezóne za FC Janov 33 ligových stretnutí, z toho 32-krát nastúpil v základnej zostave a trikrát skóroval. Rodák z Bojníc je členom kádra FC Janov od januára 2011. Účastník majstrovstiev sveta 2010 v Juhoafrickej republike okrem toho pôsobil aj v Sparte Praha, Podbrezovej a Ružomberku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies