Kuciak zneškodnil penaltu a neinkasoval už vyše desať hodín

NETKY.SK • 23 Október 2014, 11:07 • 2 min
Kuciak zneškodnil penaltu a neinkasoval už vyše desať hodín

VARŠAVA - Slovenský brankár poľského futbalového klubu Legia Varšava Dušan Kuciak už vyše desať hodín, presne 622 minút, nedostal gól na európskej pohárovej scéne 2014/2015.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný Žilinčan naposledy inkasoval ešte 30. júla v 8. minúte súboja tretieho predkola Ligy majstrov proti Celticu Glasgow (4:1), odvtedy si čisté konto udržal v plných šiestich stretnutiach vrátane stredajšieho duelu 3. kola skupinovej fázy Európskej ligy v Kyjeve proti Metalistu Charkov (1:0). Všetko mohlo byť ináč, ak by Brazílčan v službách ukrajinského klubu Jajá premenil v druhom polčase pokutový kop, ktorý však Kuciak skvele vyrazil. Predtým sa z "bieleho bodu" nepresadil na opačnej strane ani Ivica Vrdoljak, ktorý zlyhal už vo svojom treťom pokuse zo štyroch v tejto sezóne v rámci pohárovej Európy.

 

"Najdôležitejšie sú pre nás tri body, lebo zápas sa mohol skončiť akokoľvek. Náš tím má silu. Ak Ivica Vrdoljak nedá pokutový kop, Dušan Kuciak ho dokáže neskôr zastúpiť a chytí pokus súpera," poznamenal na klubovom webe Kuciakov krajan, spoluhráč a strelec jediného stredajšieho gólu Ondrej Duda.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona