Kuciak s Legiou budú opäť rokovať o novej zmluve

NETKY.SK • 20 Január 2016, 11:41 • 2 min
Kuciak s Legiou budú opäť rokovať o novej zmluve

VARŠAVA - Zotrvanie slovenského futbalového brankára Dušana Kuciaka v poľskej Legii Varšava aj v nasledujúcej sezóne nie je isté. Súčasná zmluva 30-ročného strážcu troch žrdí platí do konca júna 2016. V decembri zainteresované strany rokovali prvýkrát, ich predstavy sa však rozišli predovšetkým na dĺžke nového kontraktu.

slovakia

left justify in out

"Určite sa ešte porozprávame. Chceme to doriešiť. Myslím si, že sa to stane počas druhého kempu na Malte," uviedol na portáli przegladsportowy.pl športový riaditeľ Legie Michal Žewlakow. Prvý turnus Varšavčanov na spomenutom ostrove potrvá do 21. januára. Nasledovať budú štyri dni voľna. Druhá fáza je na programe od 26. januára do 6. februára. "Ešte máme päť mesiacov na rozhovory. Nemáme zhon, ale rád by som čím skôr vedel, na čom som, a nepremýšľal o budúcnosti," dodal žilinský rodák Kuciak.


Pokiaľ akurát nemá zdravotné problémy, je bývalý gólman Trenčína, Žiliny, anglického West Hamu United či rumunského mužstva Vaslui jasnou jednotkou v bránke "vojakov". To neušlo pozornosti účastníka The Championship na Britských ostrovoch Hullu City, ktorý Kuciaka oslovil koncom letného prestupového obdobia. Vedenie Legie však návrh nemohlo prijať, pretože už nemalo dostatok času na nájdenie náhrady. V zime sa "Tigers" ozvali opäť, no už s výrazne nižšou ponukou. Tá podľa portálu przegladsportowy.pl ani zďaleka nedosiahla pôvodných 800 000 eur.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies