Kuciak s Dudom v zime dvakrát do Turecka

NETKY.SK • 4 November 2015, 11:14 • 2 min
Kuciak s Dudom v zime dvakrát do Turecka

VARŠAVA - Úradujúci poľský vicemajster Legia Varšava v kádri aj s dvojicou slovenských futbalistov, brankárom Dušanom Kuciakom a ofenzívnym stredopoliarom Ondrejom Dudom, má v nadchádzajúcej zimnej príprave naplánované dve sústredenia v tureckom rezorte Belek.

slovakia

left justify in out

Prvá fáza je na programe od 9. do 22. januára 2016 v hoteli Cornelia De Luxe, kde Varšavčania bývali aj počas ostatnej zimnej prestávky. V nej absolvujú "vojaci" dve stretnutia (19. a 21. 1.). Nasledovať budú štyri dni voľna, počas ktorých sa zverenci ruského nového trénera Stanislava Čerčesova môžu vrátiť do Poľska alebo zostať v Turecku. Dvadsiateho šiesteho januára sa začne druhý kemp v hoteli Titanic de Luxe, kde futbalisti Legie pobudnú do 7. februára. Ďalšie dva prípravné zápasy odohrajú 31. 1. a 6. 2. Varšavský klub o tom informoval v tlačovej správe.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies