Kuciak po operácii rehabilituje v Poľsku, verí v skorý návrat

NETKY.SK • 27 Apríl 2016, 11:58 • 2 min
Kuciak po operácii rehabilituje v Poľsku, verí v skorý návrat

LODŽ - Slovenský futbalový brankár v službách anglického druholigového klubu Hull City Dušan Kuciak, ktorý minulý týždeň podstúpil operáciu kolena, v týchto dňoch absolvuje liečbu na klinike v Lodži.

slovakia

left justify in out

"Dôverujem tunajšiemu doktorovi Bartekovi Kacprzakovi, s ktorým som už niekoľkokrát spolupracoval. Klub po konzultácii s ním súhlasil, aby som rehabilitáciu absolvoval v Poľsku," vyhlásil 30-ročný člen širšieho kádra slovenskej reprezentácie pre portál fakt.pl.

 

Prezradil, že k zraneniu došlo naoko nevinne. "Zrazil som sa kolenom so spoluhráčom. Najprv som si myslel, že nejde o nič vážne. Predpokladal som, že si pár dní oddýchnem a všetko bude v poriadku. Koleno mi však opuchlo a magnetická rezonancia preukázala, že mám poškodený meniskus a budem potrebovať chirurgický zákrok," doplnil rodený Žilinčan, ktorý minulý víkend stihol navštíviť ligový duel svojho niekdajšieho klubu Legie Varšava, odkiaľ v zimnom prestupovom období prestúpil na Britské ostrovy.

 

"Sledoval som naživo stretnutie s Cracoviou (4:0). Legia zahrala skvele, od hostí z Krakova som čakal viac. Myslím si, že môj bývalý klub by už v boji o titul pri súčasnej forme nemal ohroziť žiadny iný tím. Najbližšie sa spoločne s manželkou chystáme na finále Poľského pohára. Pred rokom som bol na Národnom štadióne vo Varšave ako hráč Legie, teraz tam zavítam ako divák," dodal Kuciak, ktorý s Hullom City podpísal kontrakt na 18 mesiacov. Zatiaľ však v drese anglického druholigistu nenastúpil ani v jednom súťažnom vystúpení.

 

"Moje štatistiky v Anglicku sa zatiaľ váľajú po zemi," skonštatoval so smiechom. "Je pravda, že som očakával niečo iné. Stretol som sa s trénerským štábom, vysvetlili sme si pár vecí. Chcem sa čo najskôr vyliečiť a v plnom zdraví sa zapojiť do prípravy na novú sezónu. Dúfam, že sa mi podarí vybojovať miesto v základnej jedenástke," zakončil bývalý brankár Trenčína, Žiliny a rumunského FC Vaslui.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona