Kuciak má nového trénera, Hull povedie Portugalčan

NETKY.SK • 5 Január 2017, 14:25 • 2 min
Kuciak má nového trénera, Hull povedie Portugalčan

HULL - Portugalčan Marco Silva je novým trénerom Hullu City, účastníka anglickej futbalovej Premier League 2016/2017. Informuje o tom klubový web. Tridsaťdeväťročný Silva, ktorý naposledy viedol grécky Olympiakos Pireus, sa dohodol s vedením Hullu na spolupráci do konca aktuálnej sezóny, nahradil Mikea Phelana.

slovakia

left justify in out

"Tigre" sú najslabším tímom aktuálnej sezóny Premier League: odohrali 20 zápasov a vybojovali 13 bodov. Na 17. priečku, ktorá zaručí zotrvanie medzi elitou, majú trojbodové manko. Darí sa im len v Ligovom pohári: v januárovom semifinále hranom na odvetu si zmerajú sily s Manchestrom United. Druhú semifinálovú dvojicu utvorili FC Southampton a FC Liverpool. Nevyťažovaným členom kádra Hullu je od februára 2016 slovenský brankár Dušan Kuciak, prišiel z Legie Varšava.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies