Kuciak: Emócie patria k zápasu, bola to obvyklá situácia

NETKY.SK • 12 Marec 2014, 10:24 • 2 min
Kuciak: Emócie patria k zápasu, bola to obvyklá situácia

VARŠAVA - Slovenský futbalový brankár Legie Varšava Dušan Kuciak nepovažuje za výnimočnú svoju reakciu počas nedeľňajšieho zápasu na ihrisku Slasku Vroclav. Kuciak sa dostal do konfliktu so spoluhráčom Tomaszom Brzyským.

slovakia

left justify in out

Portál fakt.pl priniesol aj fotky inkriminovaného momentu, počas ktorého o niekoľko desiatok centimetrov vyšší Kuciak drží za hlavu poľského obrancu. Slovenský reprezentant vyčítal spoluhráčovi nedôslednosť v defenzíve. Situáciu upokojil až hlavný arbiter duelu Pawel Gil.

 

"Zápas so Slaskom sme mali rozohraný veľmi dobre. Prišla situácia, pri ktorej sme nedôsledne bránili, a to ma nahnevalo. Slovne som reagoval na spoluhráča a dohováral mu, na čo zareagoval trochu ostrejšie a ja som mu to opätoval. V takýchto zápasoch je to bežné, sprevádzajú ich väčšie emócie," uviedol pre internetovú stránku spoločnosti HMP-Sport Management Kuciak. "Náš 'minikonflikt' je odrazom túžby vyhrávať každý zápas, emócie k futbalu patria. Odchytal som 247 ligových zápasov v Rumunsku, Poľsku a na Slovensku a nebol som vylúčený ani raz. Tomasz má 32 rokov a počas celej kariéry nevidel červenú kartu. Chápem, že takáto situácia je zaujímavá pre bulvár, ale pre nás hráčov to bola obvyklá situácia a koncentrujeme sa ďalej na svoju prácu v Legii," skonštatoval Kuciak. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona