Kuciak: Ak nepostúpime cez Botošani, bude to koniec sveta

NETKY.SK • 15 Júl 2015, 14:42 • 2 min
Kuciak: Ak nepostúpime cez Botošani, bude to koniec sveta

VARŠAVA - Slovenský brankár poľského futbalového klubu Legia Varšava Dušan Kuciak si pred štvrtkovým prvým zápasom 2. predkola Európskej ligy 2015/2016 nepripúšťa, že jeho mužstvo nepostúpi cez rumunského protivníka FC Botošani.

slovakia

left justify in out

"Postúpime. Nechcem ani pomyslieť, čo by sa stalo, keby sme nepostúpili. Bol by to koniec sveta. Ak predvedieme svoju hru, poviem, že v národnom Superpohári sme len mali slabší deň. V opačnom prípade to bude signál, že sa deje niečo zlé. Múdrejší budeme po dueli s Botošani," vyhlásil pre Super Express Kuciak, ktorý bude čeliť svojmu niekdajšiemu trénerovi z FC Vaslui Leontinovi Grozavuovi. 

 

Štyridsaťsedemročný kouč bol v čase Kuciakovho angažmánu v rumunskom tíme asistentom trénera. "V FC Vaslui začínal s trénerskou kariérou, krátko tam pracoval ako asistent. Je to otvorený a priateľský človek. Nemôžem naňho povedať nič zlé," doplnil Kuciak. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies