Kuciak a Janečka významnými posilami Podbrezovej

NETKY.SK • 24 Jún 2015, 11:58 • 2 min
Kuciak a Janečka významnými posilami Podbrezovej

PODBREZOVÁ - Brankár Martin Kuciak a pravý obranca Marek Janečka sú významnými slovenskými posilami futbalového tímu ŽP Šport Podbrezová pred nasledujúcou sezónou Fortuna ligy 2015/2016.

slovakia

left justify in out

Starší brat slovenského reprezentanta a rovnako gólmana Dušana Kuciaka prišiel na Horehronie z Hradca Králové, ktorý zostúpil z najvyššej českej súťaže. "Je skúsený, charakterný a v dobrom brankárskom veku. Vie výborne dirigovať obranu pred sebou," charakterizoval 33-ročného žilinského rodáka (nar. 15. marca 1982) oficiálny web "železiarov".

 

Tridsaťdvaročný Marek Janečka (nar. 9. júna 1983) po troch sezónach opustil Spartak Trnava, lebo zainteresované strany sa nedohodli na podmienkach. Ľahkonohý Levočan sa najlepšie cíti na kraji obrany, ale v Trnave hral aj na pravej strane stredovej formácie. "Janečkovými plusmi sú poctivosť, bežecká dynamika a 'súbojovosť'. V Spartaku bol dokonca kapitánom. Veríme, že v Podbrezovej nadviaže na svoju kariéru a bude pre náš klub prínosom," uvádza sa na internetovej stránke ŽP Šport na adresu bývalého hráča Hansy Rostock, Zlatých Moraviec, Banskej Bystrice, Rimavskej Soboty a Spišskej Novej Vsi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies