Kuchynská roztržka v Prešove sa skončila trestným stíhaním za ublíženie na zdraví

NETKY.SK • 3 November 2015, 11:27 • 2 min
Kuchynská roztržka v Prešove sa skončila trestným stíhaním za ublíženie na zdraví

PREŠOV – Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Prešove začal trestné stíhanie vo veci zločinu ublíženia na zdraví a zároveň z tohto skutku obvinil 35-ročného muža z Prešova.

slovakia

left justify in out

Ako informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, predchádzala tomu roztržka medzi partnermi, ktorí bývali v Prešove na Ulici Antona Prídavku. K nezhodám došlo v nedeľu 1. novembra krátko po 20. hodine v kuchyni ich bytu. Podľa polície po predchádzajúcej vzájomnej slovnej hádke, osočovaní a pod vplyvom alkoholu mladý muž pristúpil k svojej 50-ročnej partnerke, ktorú zozadu udrel do hlavy a krku. Napadnutá žena mala pri útoku utrpieť otvorenú ranu na hlave, ako aj dve rezné rany na krku v dĺžke od jedného do troch centimetrov. Zranenia si vyžiadali lekárske ošetrenie, no hospitalizáciu žena odmietla. Obvinený muž je stíhaný na slobode.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies