Kuchár Herko čelí trestnému stíhaniu: Hrozí mu väzenie!

NETKY.SK • 22 Január 2016, 15:00 • 2 min
Kuchár Herko čelí trestnému stíhaniu: Hrozí mu väzenie!

BRATISLAVA - Tento “vtip” sa kuchárovi Herkovi skutočne nevydaril. Škandál so stálicou markizáckeho Telerána sa vyostruje. Kvôli prešľapu s tzv. lajnou a bielym práškom hrozí Herkovi až väzenie. Známy kuchár totiž čelí trestnému stíhaniu za toxikomániu.

slovakia

left justify in out

Šéfkuchár Ľubomír Herko v rannej šou Teleráno „narysoval lajnu“ s kreditnou kartou, vedľa ktorej mal zrolovanú päťstoeurovú bankovku. Herko neskôr v rádiu Europa 2 povedal, že išlo o "vtip" a biely prášok bol iba obyčajný práškový cukor.

 

Potom čo Národná kriminálnna agentúra navštívila Markízu sa to na známeho kuchára z Telerána začalo sypať. Ten už za nevydarený “vtip” čelí trestnému stíhaniu. „Vyšetrovateľ PZ v uvedenom prípade začal trestné stíhanie vo veci trestného činu šírenia toxikománie“, potvrdila bratislavská krajská policajná  hovorkyňa Lucia Mihalíková. Obvinenie zatiaľ vznesené nebolo. V prípade obvinenia a uznania za vinného hrozia Herkovi minimálne 3 roky väzenia. Horná sadzba je až 8 rokov.

 

 

Kuchár Herko sa k prípadu po dlhšom čase vyjadril. „Všetko riešim s televíziou Markíza. O žiadnom trestnom oznámení nič neviem,“ povedal a dodal: „Všetko riešim s Markízou a právnikom“, uviedol pre topky.sk

 

O kuchárovi Herkovi z Telerána píšu dokonca aj v zahraničí.

 

img

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies