Kubíkovi uložil súd trest, zaplatí 15.000 eur

NETKY.SK • 9 Január 2017, 16:13 • 2 min
Kubíkovi uložil súd trest, zaplatí 15.000 eur

Bánovce nad Bebravou- Peňažný trest a zákaz šoférovania uložil v pondelok Okresný súd (OS) v Bánovciach nad Bebravou futbalistovi Františkovi Kubíkovi za jazdu pod vplyvom alkoholu. O treste rozhodol súd v takzvanom zrýchlenom trestnom konaní. TASR o tom informovala Jana Šinková z Krajského súdu v Trenčíne.

slovakia

left justify in out

"Súd uložil obvinenému peňažný trest vo výške 15.000 eur a náhradný trest v trvaní troch mesiacov nepodmienečne, ak sumu neuhradí. Tiež mu uložil trest zákazu činnosti viesť motorové vozidlo každého druhu na tri roky," konkretizovala Šinková. Rozhodnutie súdu ešte nie je právoplatné.

 

Stredopoliarovi Slovana Bratislava zadržala pre jazdu pod vplyvom alkoholu policajná hliadka v nedeľu (8. januára) večer v Bánovciach nad Bebravou, keď jazdil na aute BMW X5. Podrobil sa dychovej skúške s výsledkom 0,71 mg/l (1,48 promile), opakovaná dychová skúška po 20 minútach mala hodnotu 1,46 promile.

 

Vodičovi policajti následne v zmysle zákona obmedzili osobnú slobodu, poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Bánovciach nad Bebravou ho obvinil z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky, informovala v pondelok trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies