Kubík prestúpil z Trenčína do Arsenalu Kyjev

NETKY.SK • 18 Jún 2013, 09:18 • 2 min
Kubík prestúpil z Trenčína do Arsenalu Kyjev

TRENČÍN - Slovenský futbalový útočník František Kubík prestúpil z corgoňligového AS Trenčín do ukrajinského prvoligového klubu Arsenal Kyjev. Informovalo o tom utorňajšie vydanie denníka Šport.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný člen širšieho kádra slovenskej reprezentácie sa dohodol na Ukrajine na ročnom kontrakte. Kubík strelil v minulej sezóne v drese AS Trenčín šesť gólov v najvyššej slovenskej súťaži a mal zásluhu na prienik AS do pohárovej Európy. Trenčania si ako tretí tím uplynulého ročníka CL vybojovali právo účasti v 2. predkole Európskej ligy UEFA 2013/2014.

Kubík už na Ukrajine pôsobil, v roku 2012 odohral za Tavriju Simferopol jedenásť zápasov. Okrem Trenčína obliekal aj dresy holandského ADO Den Haag či ruského Kubaň Krasnodar.

"Som veľmi rád, že sa vyriešila moja budúcnosť. Verím, že v Arsenale Kyjev sa mi bude dariť oveľa viac ako v Simferopoli či predtým v Krasnodare," citoval denník Šport Kubíka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies