Kubík do konca sezóny v gréckom klube FC Ergotelis

NETKY.SK • 14 Január 2014, 08:37 • 2 min
Kubík do konca sezóny v gréckom klube FC Ergotelis

HERAKLION - Slovenský futbalista František Kubík bude minimálne do konca aktuálnej sezóny pôsobiť v gréckom prvoligovom klube FC Ergotelis. Informovalo o tom utorňajšie vydanie denníka Šport.

slovakia

left justify in out

"Predstavitelia Ergotelisu boli korektní a konkrétni. Veľmi ma chceli získať a neváhal som. Naskočím do rozbehnutej súťaže, čo bude bez prípravy s tímom ťažké, ale urobím všetko pre to, aby som v ničom nezaostával," povedal 24-ročný Prievidžan, ktorý prišiel do Grécka ako voľný hráč. 

Člen širšieho kádra slovenskej reprezentácie by mohol debutovať za klub so sídlom v meste Heraklion na ostrove Kréta v nedeľňajšom domácom ligovom dueli proti Škode Xanthi. "Chcú ma nasadiť už do najbližšieho súboja. Priestoru na zoznamovanie nebude veľa, ale verím, že to zvládnem," dodal krídelník či útočník. 

Kubík vo svojej kariére pôsobil v zahraničí v ukrajinských tímoch Arsenal Kyjev a Tavrija Simferopoľ, v ruskom Kubani Krasnodar a holandskom ADO Den Haag. Na Slovensku si obliekal dresy Trenčína a Prievidze. Na prelome rokov bol na skúške v anglickom druholigovom klube Brighton & Hove Albion. Kubík sa v gréckej najvyššej súťaži stretne s krajanmi Vladimírom Weissom a Miroslavom Stochom, ktorí hrávajú v Olympiakose Pireus, resp. PAOK-u Solún. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies