Kubica podľa manažéra bude môcť pretekať už tento rok

NETKY.SK • 31 Máj 2011, 08:35 • 2 min
Kubica podľa manažéra bude môcť pretekať už tento rok

Kubica podľa manažéra bude môcť pretekať už tento rok

slovakia

left justify in out

img

Poľský pilot Robert Kubica by sa podľa svojho manažéra Daniele Morelliho mohol objaviť ešte v tomto ročníku seriálu formuly 1. Morelli tiež uviedol, že nechápe vyhlásenia majiteľa Kubicovho tímu Renault Gerarda Lopeza, ktorý minulý týždeň odpísal jeho šance na účasť v niektorom zo zostávajúcich pretekov sezóny.
      Morelli uviedol, že je potrebné spýtať sa priamo Lopeza, prečo sa pre španielsky rozhlas vyjadril, že Kubica si už v roku 2011 nezajazdí: "Jeho tvrdenia sú v úplnom rozpore s tým, čo hovoria špecialisti. Ani jeden z doktorov, a nielen našich, Roberta pre túto sezónu neodpísal. Myslím si, že Lopezovo stanovisko je nesprávne."
      Kubica strávil vyše dva mesiace v nemocnici po tom, čo 6. februára havaroval na pretekoch v Taliansku. Uväznený v kokpite vozidla stratil množstvo krvi a jeho zranenia, keď mu dokonca hrozila amputácia ruky, si vyžiadali niekoľko operácií. Jeho miesto v tíme Renaultu zaujal Nick Heidfeld.
Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies