Kubica chce v roku 2012 pretekať

NETKY.SK • 15 Júl 2011, 11:25 • 2 min
Kubica chce v roku 2012 pretekať

Kubica chce v roku 2012 pretekať

slovakia

left justify in out

img

Poľský pilot seriálu Formula 1 Robert Kubica je presvedčený, že na začiatku budúcej sezóny bude sedieť v kokpite Renaultu.
      Kubica sa v súčasnosti zotavuje zo zranení, ktoré utrpel počas pretekov rely Ronde di Andora v talianskej Ligurii. Na otázku, či bude v budúcej sezóne na štartovom rošte odpovedal kladne, ale nevedel presný dátum návratu.
      Poliak verí, že nehoda neovplyvní jeho schopnosti na okruhu. Celý incident vníma tak, ako by sa ani nestal. "Nemám na nehodu veľa spomienok a som si vedomý dôsledkov. Pre mňa je to, akoby sa to nikdy nestalo," vyhlásil.
      "Budeme musieť počkať na prvé testy v roku 2012," odpovedal Kubica na otázku, či bude schopný bojovať o najvyššie priečky. "Fyzicky sa cítim ešte slabý, ale môj celkový stav je vcelku dobrý. Moja váha sa vrátila do normálu a o niekoľko týždňov budem schopný chodiť bez pomoci. Celkovo sa cítim dobre," dodal.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona