Kubánskemu trénerovi chýbajú štyria zbehovia

NETKY.SK • 18 Júl 2015, 15:05 • 2 min
Kubánskemu trénerovi chýbajú štyria zbehovia

BALTIMORE - Tréner kubánskej futbalovej reprezentácie Raul Gonzalez bude mať na sobotňajší zápas štvrťfinále CONCACAF Gold Cupu proti USA k dispozícii 19 hráčov. Z pôvodnej 23-člennej súpisky chýba kvarteto futbalistov, dôvodom však nie sú zranenia či iné zdravotné problémy.

slovakia

left justify in out

Ako prvý opustil mužstvo útočník Keiler Garcia, ktorý zbehol od národného mužstva v Chicagu pred prvým zápasom Kuby na turnaji proti Mexiku. Nasledoval náhradný brankár Arael Arguellez, ktorý sa 'stratil' počas cesty do Arizony na duel proti Trinidadu a Tobagu. Zbehmi sa stali aj stredopoliari Dario Suarez a Aricheel Hernandez. Tí opustili tím pred stredajším duelom proti Guatemale v Severnej Karolíne.

 

Situácia, ktorá je kubánskemu mužstvu dôverne známa a niekoľkokrát sa už zopakovala v minulosti, nechala kouča Gonzaleza chladným. "Budeme hrať s tým, čo máme. Zostalo nám ešte dosť hráčov," konštatoval pragmaticky. Kubánci budú v súboji s domácim výberom USA jasnými outsidermi, keď nad Američanmi nevyhrali od roku 1947.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies