Kubánec Julio César La Cruz zlatý v kategórii do 81 kg

NETKY.SK • 19 August 2016, 10:37 • 2 min
Kubánec Julio César La Cruz zlatý v kategórii do 81 kg

RIO DE JANEIRO - Mierne favorizovaný Julio César La Cruz si vybojoval v boxe v hmotnostnej kategórii do 81 kg zlatú medailu na olympijských hrách v brazílskom Riu de Janeiro.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný kubánsky pästiar zdolal vo štvrtkovom finále Adilbeka Nijazimbetova z Kazachstanu 3:0 na body, všetci traja arbitri sa výrokom 29:28 priklonili na stranu reprezentanta z "ostrova slobody" a trojnásobného svetového šampióna (Baku 2011, Almaty 2013, Dauha 2015). Tiež dvadsaťsedemročný Nijazimbetov zostal opäť len tesne pod vrcholom, "strieborný" bol aj pred štyrmi rokmi na OH v Londýne.

Výsledok štvrtkového finálového duelu v boxe mužov v kategórii do 81 kg na Hrách XXXI. olympiády v brazílskom Riu de Janeiro:

Finále:
Julio César La Cruz (Kuba) - Adilbek Nijazimbetov (Kaz.) 3:0 (29:28, 29:28, 29:28)

Konečné poradie: 1. Julio César La Cruz (Kuba), 2. Adilbek Nijazimbetov (Kaz.), 3. Albert Daniel Mathieu Bauderlique (Fr.) a Joshua Buatsi (V. Brit.), 5. Michel Borges (Braz.), Tejmur Mammadov (Azer.), Carlos Andrés Mina (Ekv.) a Abdelhafid Benchabla (Alž.)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies