Ku každému euru z vianočných trhov trnavská automobilka pridá ďalšie dve

NETKY.SK • 10 December 2016, 15:35 • 2 min
Ku každému euru z vianočných trhov trnavská automobilka pridá ďalšie dve

TRNAVA - Trnavská automobilka pripravila na nedeľu 11. decembra už svoje štvrté Vianočné trhy.

slovakia

left justify in out

 Výťažok z nich poputuje organizáciám, ktoré sa starajú o handicapované deti a ženy v núdzi. Tak ako každý rok, aj teraz ku každému vyzbieranému euru pridá spoločnosť ďalšie dve.

 

Brány závodu budú pre záujemcov otvorené od 10.00 do 16.00 h. Zamestnanci PSA Groupe Slovakia a ich rodinní príslušníci majú možnosť predávať na trhoch svoje výrobky a zároveň môžu prispieť do charitatívneho stánku, napríklad upečeným koláčom. Návštevníci trhu si okrem rôznorodých výrobkov určených na konzumáciu či dekoráciu môžu zakúpiť za dobrovoľný príspevok aj voňavú dobrotu.

 

Obdarovanými organizáciami v tomto roku, ako TASR informoval hovorca PSA Groupe Slovakia Peter Švec, budú OZ Pomocníček a Azylový dom Tamara. „Organizácie navrhovali samotní zamestnanci. O ich užšom výbere rozhodli hlasovaním členovia sponzoringovej komisie," uviedol Švec. Darovaná suma Pomocníčku poslúži na zakúpenie špeciálnych pomôcok pre deti do denného centra. Zariadenie Tamara poskytuje pomocnú ruku formou dočasného bývania, bezpečia, odbornej psychologickej pomoci týraným ženám a ich deťom, matkám a tehotným ženám v núdzi. Finančný príspevok bude použitý na kúpu domácich spotrebičov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies