Ktoré známe osobnosti trpia psychickými poruchami?

NETKY.SK • 7 November 2015, 15:04 • 2 min
Ktoré známe osobnosti trpia psychickými poruchami?

BRATISLAVA - Choroba si nevyberá. Preto neobchádza ani známe, bohaté celebrity. Akými psychickými chorobami trpia a čo o svojej diagnóze hovoria?

slovakia

left justify in out

Miley Cyrus

Depresia - “Veľa ľudí si myslelo, že som nevďačná, keď mám depresiu. Ale tak to nebolo. Nevedela som si pomôcť. A nie je veľa vecí, ktoré by som pred ostatnými ukrývala. Ale vesmír mi dal všetko pre to, aby som mohla pomáhať ľuďom v tom, aby boli tým, kým naozaj sú. A nemali by sa cítiť “umelo” šťastný. Nie je nič horšie ako predstierané šťastie.”

 

Gwyneth Paltrow

Popôrodná depresia - “Bolo to hrozné. Po narodení malej Apple som mala pocit, že som vážne zlá matka a tiež zlý človek.”

 

Angelina Jolie

Depresia - "Mala som pocit, že žijem na veľmi temnom mieste. Nedokázala som ráno vstať z postele."

 

Adam Levine

ADHD - “Keď mi zistili ADHD, vôbec ma to neprekvapilo. Mal som problémy so sústredením sa na strednej škole. A myslím, že si ľudia moju poruchu môžu bežne všimnúť. Jednoducho, keď sa neviem sústrediť, tak sa vážne neviem sústrediť.”

 

Jim Carrey 

Depresia - “Dosť dlhú dobu som bol na Prozacu. Možno mi to trochu pomohlo, no nechcel som to brať do konca života." 

 

Demi Lovato

Bipolárna porucha - “Spomínam si, ako som sedela s rodinou a manažérom a rozhodovala som sa, či zverejním informáciu o svojej poruche. Boli len dve možnosti. Buď by som to držala v tajnosti a dúfala, že sa tá správa nedostane von, alebo som s ňou mohla výjsť von sama a inšpirovať ľudí, ktorí trpia rovnakou poruchou. Rozhodla som sa pre druhú možnosť.”

 

David Beckham

Obsedantno-kompulzívna porucha - “Keď prídem do hotelovej izby, dokážem v nej oddychovať až po tom, čo dám všetky prospekty, papiere, knihy a časopisy do zásuvky. Všetko musí byť perfektné.”

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies