Ktoré zahraničné hviezdy sa nenávidia?

NETKY.SK • 28 Marec 2015, 14:23 • 2 min
Ktoré zahraničné hviezdy sa nenávidia?

BRATISLAVA - Tvária sa vždy milo a priateľsky... No pravda je iná. Aj medzi celebritami sú úplne obyčajné vzťahy a preto nie je divné, že nie každý si "sadne". Viete o kom je reč?

slovakia

left justify in out

Wesley Snipes a Ryan Reynolds

Títo páni si od čias natáčania filmu Blade:Trinity nevedia prísť na meno. Vraj je to preto, že tvorcovia filmu k ďalšej spolupráci prizvali Ryana a Wesley to bral ako útok na svou osobu.

obrazok

Mariah Carey a Nicky Minaj

Aj vzťah medzi týmito dvomi speváčkami je dosť napätý. A to od tej doby, čo spolu porotcovali v American Idol. Nerozumeli si absolútne v ničom. Stále sa hádali a urážali sa.

obrazok

Sarah Jessica Parker a Kim Cattrall

No verili by ste tomu? V seriáli najlepšie priateľky a v skutočnosti sa nenávidia. A viete prečo? Lebo dámy si nevedeli medzi sebou rozdeliť oblečenie a topánky, ktoré dostali od sponzorov na premiéru filmu Sex v meste. 

obrazok

Beyoncé a Kim Kardashian

Jedna sa stala slávnou vďaka tvrdej práci a talentu a tá druhá sa dobre vydala. Práve toto je príčinou nevraživosti medzi nimi. A nemajú to ľahké, keďže ich životní partneri sú dobrými priateľmi. 

obrazok

Angelina Jolie a Jennifer Aniston

Dôvod nenávisti medzi slávnymi herečkami je asi každému jasný a volá sa Brad Pitt. Jennifer sa vraj chová ako malé dievča a nevie prekusnúť, že ju Brad opustil kvôli Angeline a preto o nej všade rada klebetí.

obrazok

Sylvester Stallone a Bruce Willis

Hrdinovia, čo na plátne bežne zachraňujú svet. V realite sa však dohadujú o peniaze ako bežní smrteľníci. Bruce si za 4 dni natáčania Expendables vypítal za každý večer milión dolárov. Sylvester ho za to nazval chamtivým lenivcom a oheň bol na streche.

obrazok

No vidíte to aj medzi hollywoodskymi hviezdami vládnu obyčajné vzťahy ako je láska, priateľstvo alebo aj nenávisť. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona