Ktoré z týchto dievčat pôjdu do finále Miss Universe 2013?

NETKY.SK • 25 Február 2013, 12:46 • 2 min
Ktoré z týchto dievčat pôjdu do finále Miss Universe 2013?

Ktoré z týchto dievčat pôjdu do finále Miss Universe 2013? Pre ženy Posledný kasting do súťaže Miss Universe 2013 bol v Bratislave a hneď po ňom porota oznámila mená dvadsiatich dievčat, ktoré sa prebojovali do semifinále.

slovakia

left justify in out

img

Posledný kasting do súťaže Miss Universe 2013 bol v Bratislave a hneď po ňom porota oznámila mená dvadsiatich dievčat, ktoré sa prebojovali do semifinále. Nie všetky však uvidíme aj vo finále. Tam sa dostane len dvanásť z nich. O tom, ktoré to budú, sa rozhodne počas sústredenia v Trnave, ktoré začína už o niekoľko dní.

Výber bude ťažký


„Môžem povedať, že tento rok patril medzi tie najsilnejšie. Prišlo veľmi veľa dobre pripravených a krásnych dievčat, takže porota to vôbec nemala jednoduché. O semifinálovej dvadsiatke sa preto rozhodovalo až do noci,” hovorí riaditeľka súťaže Miss Universe Silvia Lakatošová. Ako dodáva, výber dvanástich finalistiek bude ešte ťažší: „Bude naozaj ťažké rozhodnúť, kto nepostúpi, ale už dnes mám medzi dievčatami niekoľko tipov. Odhadnúť víťazku je však ešte veľmi predčasné.”

Aj podľa ešte stále úradujúcej Miss Universe Ľubici Štepánovej bol tento ročník veľmi silný. „Prišli naozaj krásne dievčatá a som rada, že moje tri favoritky sú v top dvadsiatke,” prezradila. V porote sa okrem nej objavila aj Dagmar Kolesárová, víťazka z roku 2011. Ako prezradila, bolo ťažké vybrať kandidátky na titul, pretože sa jej tento rok dievčatá mimoriadne páčili.

Sústredenie začne o pár dní


Už v priebehu tohto týždňa sa dievčatá presunú do Trnavy, kde ich čaká prvé sústredenie. Počas neho absolvujú prípravy na finále, ale aj fotografovanie. V závere sústredenia sa dozvedia, ktoré z nich sa dostávajú do finálovej dvanástky.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies