Kto zo známych osobností má viac nepriateľov ako fanúšikov?

NETKY.SK • 22 Október 2016, 16:32 • 2 min
Kto zo známych osobností má viac nepriateľov ako fanúšikov?

BRATISLAVA - Tieto hviezdy si za svoju zlú reklamu môžu samy. Arogancia, vypočítavosť, problémy so zákonom a pretvárka. Koho nemajú v láske kolegovia z branže a už ani fanúšikovia?

slovakia

left justify in out

Bill Cosby

Už sa zďaleka nerieši Billova herecká kariéra, ale skôr obvinenia zo sexuálneho zneužívania a znásilnenia takmer 50 žien. Do všetkých obetí vraj bez výčitiek svedomia napumpoval konskú dávku drog, alkoholu, alebo oboch. Súdy a pojednávanie sa tiahnu dodnes, a nie je sa čo čudovať, že táto kauza nikoho nenecháva chladným.

 

obrazok

Kim Kardashian

Kim sa pasovala na "manželku roka" a od tej doby plnia fotky jej zadnice a tony selfie titulné stránky bulvárnych novín. A to je presne ten dôvod, prečo by ju mnohí najradšej deportovali minimálne na Mars.

 

obrazok

Miley Cyrus

Miley neváha počas svojich vystúpení prekračovať všetky medze dobrého vkusu a v tom je tá ťažkosť. Vulgárne gestá, kostýmy, za ktoré by sa nemuseli hanbiť ani ženy tých najľahších mravov... K tomu škandály obrieho kalibru a jej prostoreká ústa. 

 

obrazok

Madonna

Kráľovná popu už pomaly začína liezť krkom aj tým najskalnejším fanúšikom. Čo im vadí? Predovšetkým nedochvíľnosť na koncertoch, pretože návštevníkov nechá aj niekoľko hodín čakať, a keď už vyskočí na pódium, zabúda texty. Tiež je často kritizovaná, že nevie starnúť so cťou a niektorí nemôžu pochopiť ani jej prísne životné návyky. 

 

obrazok

Justin Bieber

Spevák a profesionálny "problémista", ktorého síce ešte uctieva pár ctiteliek pubertálneho veku, avšak to je asi všetko. Ako priateľ Seleny Gomez sa neosvedčil, ako vzor dospievajúcich už vôbec nie. Bežne hádže vajíčka na domy susedov, preháňa sa autom na mol, alebo robí hanbu, kde len môže. 

 

obrazok



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies