Kto vysypal hnoj pred Úrad verejného zdravotníctva SR?

NETKY.SK • 9 September 2021, 15:49 • 2 min
Kto vysypal hnoj pred Úrad verejného zdravotníctva SR?

BRATISLAVA - Pred Úradom verejného zdravotníctva SR vysypali vo štvrtok väčšie množstvo hnoja. Prípadom som zaoberá polícia. Vinníci sa už prihlásili k činu!

slovakia

left justify in out

Potvrdila to hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Veronika Martiniaková. "Môžeme potvrdiť, že znečistenie verejného priestranstva objasňujú policajti druhého bratislavského okresu ako priestupok proti verejnému poriadku. Za toto nezodpovedné konanie je možné uložiť pokutu vo výške 100 eur."

 

 

„Čaputová, Heger, Matovič, Lengvarský, Mikulec aj Mikas! Zabíjate národ, národ vám to vráti!“ píše sa na tabuli, na ktorej je aj znak opozičnej strany ĽSNS Mariana Kotlebu. O vysypaní vlečky hnoja informovala na sociálnej sieti Kristína Laššáková zo strany Kotlebovci-ĽSNS, podľa ktorej poslali Mikasovi voňavý odkaz.

 

ÚVZ na sociálnej sieti skonštatoval, že ide o špecifický príspevok k riešeniu epidemiologickej situácie. "Ďakujeme za príspevok k riešeniu zhoršujúcejšej sa epidemickej situácie v našej krajine. Každý podľa svojich možností... Žiaľ, materiálu v tejto forme nie je možné priradiť registratúrne číslo." 

 

Mestská bratislavská časť Ružinov sa už postarala o upratanie znečistenia spred budovy ÚVZ. "Fakt nechápem, ako toto môže niekto robiť a kde zlyhala výchova. Hnoj aspoň využijeme na našich plochách, aby sa zeleni v Ružinove lepšie darilo," dodal na sociálnej sieti starosta Ružinova Martin Chren.

 

"Ďakujeme za príspevok k riešeniu zhoršujúcejšej sa epidemickej situácie v našej krajine. Každý podľa svojich možností. Žiaľ, materiálu v tejto forme nie je možné priradiť registratúrne číslo," reagoval ÚVZ na sociálnej sieti.

 

Podobný článok: Juraj Draxler sa priznal, že vysypal vlečku hnoja pred Úradom vlády

 

K podobnej situácii došlo v marci tohto roku, kedy sa k činu priznal Juraj Draxler. Nad Dunaj  vtedy vypustili fotografiu premiéra Igora Matoviča s balónmi tak, aby pripomínala klauna. Okrem toho sa priznal i k vysypaniu vlečky hnoja pred úradom.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona