Kto v tomto roku vstúpil do chomúta?

NETKY.SK • 31 December 2016, 10:29 • 2 min
Kto v tomto roku vstúpil do chomúta?

BRATISLAVA - Agentúra SITA prináša prehľad svadieb českých a slovenských prominentov v roku 2016.

slovakia

left justify in out

Česká speváčka Marie Rottrová sa 7. júna po tretí raz vydala. Jej manželom sa stal dlhoročný partner Milan Říha. Obrad sa uskutočnil v tajnosti v kostole v Neratove v Orlických horách.

 

obrazok
16. júna sa po druhý raz oženil český hudobník Aleš Brichta. Päťdesiatsedemročný bývalý frontman metalovej kapely Arakain si vzal za manželku Poľku Joannu Pawliszyn.

16. júna uzavreli manželstvo slovenská herečka a speváčka Zuzana Haasová a jej dlhoročný partner Martin Kostka.

30. júna sa konala svadba českého hudobníka Ondřeja Brzobohatého Gregora a Miss World 2006 Taťány Kuchařovej. Dvojica si povedala áno v kostole na pražskom Strahove. Svadba 33-ročného umelca a 29-ročnej modelky a herečky prišla po troch rokoch randenia, pričom preňho je to už druhé manželstvo.

V druhej polovici augusta vstúpili do stavu manželského slovenská herečka Andrea Kerestešová a český hudobník Mikoláš Růžička z formácie Republic of Two. Rodáčka z Hlinného, ktorá s muzikantom tvorí pár približne tri roky, sa rozhodla prijať jeho priezvisko.


obrazok
3. septembra si po siedmich rokoch randenia vymenili manželské sľuby slovenský moderátor Matej "Sajfa" Cifra a televízna redaktorka Veronika Ostrihoňová. Civilný obrad sa uskutočnil v bratislavskom Zichyho paláci, pričom druhý svadobný obrad sa konal o týždeň neskôr na českom zámku Herálec.

1. októbra sa po druhý raz vydala česká topmodelka Tereza Maxová. Štyridsaťpäťročná rodáčka z Pardubíc si vzala za manžela tureckého podnikateľa Buraka Oymena, s ktorým má dve deti.

8. októbra sa zosobášili slovenská speváčka Kristína a jej dlhoročný priateľ a manažér Marián Kavulič. Áno si povedali v košickom kostole Krista Kráľa.

V októbri sa rozhodli spečatiť svoj vzťah aj slovenská herečka a autorka Vlastina Svátková a jej český partner Jiří Kounický.


obrazok
29. októbra si sľúbili vernosť slovenská speváčka Zdenka Predná a hudobník Oskar Rózsa. Súkromný obrad sa uskutočnil v Evanjelickom kostole v Banskej Štiavnici, odkiaľ 32-ročná interpretka pochádza. Dvojica spolu vychováva syna Oskara, ktorý sa narodil vlani vo februári.

Koncom roka sa vydala slovenská tanečnica a choreografka Katarína Štumpfová, ktorá sa dostala do povedomia verejnosti predovšetkým účinkovaním v šou Let's Dance. Áno povedala partnerovi Borisovi Jakešovi. Presný dátum svadby ani miesto konania nie sú známe.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies