Kto si v roku 2019 poriadne prilepšil?

NETKY.SK • 29 December 2019, 13:43 • 2 min
Kto si v roku 2019 poriadne prilepšil?

BRATISLAVA - Rok 2019 o chvíľu končí a všade sa objavujú samé sumarizujúce zoznamy. A tento nebude žiadna výnimka. Pozrieme sa na to, kto si z celebrít za tento rok poriadne finančne prilepšil.

slovakia

left justify in out

Zaujímalo vás niekedy, ktorý z hudobníkov má ten najväčší "balík"? Celosvetovo uznávaní muzikanti si za uplynulý rok prišli na peknú sumičku. Desať najbohatších z nich si dohromady zarobilo takmer 923 miliónov dolárov. Blíži sa koniec roka, čo znamená, že časopis Forbes začína odtajňovat najrôznejšie rebríčky - vrátane najlepšie zarábajúcich hudobníkov sveta, uvádza ortál extra.cz.

 

img

 

Prvú priečku neobsadil nikto iný ako speváčka Taylor Swift, ktorá zarobila 185 miliónov dolárov. Na druhej priečke sa umiestnil manžel Kim Kardashian rapper Kanye West. V závese za ním je Ed Sheeran. Do zoznamu najlepšie zarábajúcich hudobníkov sa dostali aj dve hudobné skupiny, The Eagles a Metallica.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona