Kto si tento rok prilepšil o pár miliónov?

NETKY.SK • 3 December 2016, 16:58 • 2 min
Kto si tento rok prilepšil o pár miliónov?

BRATISLAVA - Prestížny časopis Forbes známy svojimi rebríčkami všetkého druhu si dal opäť záležať a dôkladne spočítal honoráre populárnych osobností za posledných 12 mesiacov.

slovakia

left justify in out

Taylor Swift

So zarobenými dolármi absolútne nemá konkurenciu a je právom na prvom mieste. Vyspievala si 170 miliónov a porazila aj samotných Roling Stones. Síce nemá šťastie v láske, ale o to viac sa jej darí v práci.

 

obrazok

One Direction

Chlapčenská skupina utrpela stratu s odchodom člena Zayna Malika a maal dlhú prestávku, ale pomaly sa vracia na výslnie. S nahromadeným majetkom v podobe 110 miliónov dolárov obsadili druhú priečku.

 

obrazok

James Patterson

Americký spisovateľ a súčasne najpredávanejší autor kníh pre deti vyprodukuje približne 12 diel ročne. Tento profík cez slová si prilepšil o 95 miliónov dolárov. A tak porazil aj filmové hollywoodske hviezdy, čo je celkom prekvapenie.

 

obrazok

Cristiano Ronaldo

Na sociálnych sieťach má cez 200 miliónov sledujúcich, je tvárou mnohých reklám a vzorom všetkých začínajúcich futbalistov. Jeho popularitu neohrozil ani fakt, že ho nedávno novinári nachytali s nalakovanými nechtami na nohách. Vyznávač pestrých farieb si zarobil zhruba 88 miliónov dolárov.

 

obrazok

V tesnom závese, na piatom mieste, je moderátor a uznávaný americký psychológ Phil McGraw. Na chrbát im obom dýcha s 87,5 miliónmi komik Kevin Hart, ktorému patrí šiesta priečka.
 

Howard Stern

Americký rozhlasový hlásateľ, moderátor, producent, spisovateľ a herec je nazývaný kráľom médií. Jeho umenie urážlivých výrokov mu dopomohlo k zárobku 85 miliónov dolárov a je na siedmej pozícii.

 

obrazok

Na päty mu šliape futbalista Lionel Messi, ktorý si na trávniku vykopal necelých 82 miliónov. Na čestnom deviatom mieste sa usadila speváčka Adele s 81miliónmi dolárov. TOP desiatku zbohatlíkov uzatvára ďalší úspešný moderátor, tentoraz Rush Limbaugh, ktorý si "vyhovoril" 80 miliónov. 

 

 



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies