Kto si tento rok poriadne prilepšil?

NETKY.SK • 29 August 2017, 11:35 • 2 min
Kto si tento rok poriadne prilepšil?

BRATISLAVA - Je všeobecne známe, že slávny ľudia zarábajú astronomické sumy. Hitparáda najlepšie platených celebrít hovorí za všetko. Tradične sa tejto náročnej úlohy zhostil časopis Forbes, ktorý si dôkladne posvietil na honoráre slávnych.

slovakia

left justify in out

Adele

Britská speváčka a skladateľka môže považovať rok 2017 za veľmi úspešný, hoci ešte nekončí. Talentovaná speváčka má za sebou turné, ktoré malo až 123 kocertov naprieč Anglickom, Európou, Severnou Amerikou aj Austráliou. Bolo to síce poriadne náročné, ale stálo to za to. Adele si za toto turné zarobila okolo 70 miliónov dolárov.

 

obrazok

 

Justin Bieber

Rodák z Kanady, ktorého celé meno je Justin Drew Bieber za svoju slávu môže ďakovať svojej matke, ktorá vďaka zdielaniu videií na internete dostala syna do povedomia verejnosti. Potom to už išlo veľmi rýchlo a mladík začal zarábať nehorázne peniaze. Ani tento rok tomu nie je inak. Spevák, ktorý si s dodržiavaním zákonov ťažkú hlavu nerobí má na konte približne o 85 miliónov dolárov viac ako minulý rok.

 

obrazok

 

Cristiano Ronaldo

Portugalský futbalista bol v uplynulom roku už štvrtýkrát najlepším hráčom FIFA. Zaistil si tak nielen predĺženie zmluvy s Real Madrid ale aj celoživotný kontrakt so spoločnosťou vyrábajúcou  športové oblečenie a to v hodnote miliardy dolárov.

 

obrazok

 

Beyoncé

Populárna speváčka, módna návrhárka, producentka a občasná herečka si na nedostatok financií nemôže sťažovať. Patrí na zoznam najpredávanejších umelcov všetkých čias a je jasné, že kde sa objaví tam peniaze tečú potokom. K dnešnému dňu prispela do rodinného rozpočtu so sumov 105 miliónov dolárov.

 

obrazok

 

Puff Daddy

Americký raper, tanečník a producent "vyrába" jeden hit za druhým, spravuje nahrávaciu spoločnosť, vlasttní módnu značku oblečenia a naviac má aj dve reštaurácie. Puff patrí medzi najbohatších hudobníkov. Vďaka jeho podnikateľskému talentu má na bankovom účte od minulého roku 130 miliónov dolárov.

 

obrazok

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona