Kto si príliš na hygienu nepotrpí?

NETKY.SK • 14 Február 2016, 12:26 • 2 min
Kto si príliš na hygienu nepotrpí?

BRATISLAVA - Kto nesplachuje, neumýva sa aj týždeň, nečistí si zuby, alebo spí radšej v lese, než v posteli? Niektoré hviezdy naozaj dokážu prekvapiť a môžeme byť radi, že cez televízne obrazovky, alebo plátna kín nie je cítiť, ako títo očarujúci sexi krásavci a krásky v skutočnosti "voňajú".

slovakia

left justify in out

Robert Pattinson

Už keď sa pozriete na akékoľvek paparazzi fotky tejto hviezdy ságy " Twilight " a upírieho idolu mnohých dievčat a žien celého sveta, usúdite, že asi nevonia práve po ružiach. Väčšinou je na fotografiách z jedného týždňa neoholený, v tom istom otrhanom tričku a mikine s kapucňou. Robert s kľudom priznal, že kedysi na tom bol s hygienou ešte oveľa horšie a že často jednoducho nemá náladu alebo čas sa prezliekať, pretože má moc nabitý program. Na jednej tlačovke pred novinármi dokonca s úsmevom prehodil, že často sa prezlečie len preto, že už sám sebe smrdí.

obrazok

Kristen Stewart

Robertova ex - Kristen Stewart na tom je vraj veľmi podobne. Celé dni sa nesprchuje a nosí pokojne niekoľko dní rovnaké prepotené tričko.

obrazok

Courtney Cox

Jej ex, David Arquette raz povedal: "Môže vyzerať pekne ako kvetinka, ale smrdí ako vodič kamiónu ... a ja som to mal rád."

obrazok

Johnny Depp

Ďalší hollywoodsky multimilionár a... "špinavec". Čistota rozhodne nie je jeho silnou stránkou a prioritou číslo jedna. Mnoho ľudí z jeho okolia potvrdilo, že sprchovanie doslova neznáša a vydrží bez neho v pohode niekoľko dní. Niet divu, že mu rola neumytého piráta z Karibiku tak sadla.

obrazok

Jessica Simpson

S vrstvou make-upu a v sexi šatách vyzerá táto blondínka na prvý pohľad väčšinou veľmi dobre. Hovoriť spolu "z očí do očí" by sa vám ale asi moc nepáčila. Čo sa týka zubnej hygieny, je na tom vraj totiž o poznanie horšie. V šou Ellen DeGeneres priznala, že hoci si denne vyplachuje pusu antibakteriálnou vodou a používa zubnú niť, zuby si čistí maximálne tak trikrát týždenne. " Viem, že to znie nechutne, ale neznášam, keď sú moje zuby moc hladké. Prisahám, že môj dych vždy vonia a je fresh."

obrazok

Matthew McConaughey

Vždy nám pripadal neodolateľný a sexi. Je preto trochu zvláštne sa dozvedieť, že dezodorant nepoužil už ... roky. Magazínu People sa v jednom z rozhovorov priznal: "Nerád voniam ako niekto iný! Som rád sám sebou!." Keď už je Matt sám sebou natoľko, že to cíti aj široké okolie, jednoducho si dá sprchu. Vzhľadom na to, že každý deň ráno behá, to musí byť potom celý deň s Mattom niekedy vážne "radosť".

obrazok

Megan Fox

Je o nej známe, že nikdy neupratuje a čo sa týka osobnej hygieny, je to s ňou, ako sama priznala pánskemu magazínu FHM, dosť ťažké: "Je hrozné so mnou žiť. Vôbec neupratujem. Moje oblečenie skončí tam, kde si ho vyzlečiem. Často po sebe ani nesplachujem na záchode. Je hlúpe, keď sa to stane na návšteve u priateľov. Potom si ma kvôli tomu vždy doberajú ... " Niekedy je snáď lepšie niektoré veci nevedieť.

obrazok

Brad Pitt

Šesť detí a neskutočná filmová kariéra, cestovanie po celom svete... Superhviezda očividne nestíha, alebo nemá rovnako ako kolegovia Pattinson a Depp náladu a tak sprchu často vynecháva. Pri natáčaní filmu Nehanební bastardi (Inglourious Basterds) to vraj na pľaci bolo občas neúnosné a tak naučil Brada jeho herecký kolega Eli Roth takzvanú "rýchlu sprchu" = vytrenie podpazušia s použitím detských vlhčených obrúskov niekoľkokrát denne. Všetkým sa potom vraj znateľne uľavilo.

obrazok

Bradley Cooper

Veľký krásavec a sexi idol prezradil nedávno jednému pánskemu magazínu v rozhovore aj to, že nikdy zásadne nepoužíva dezodoranty.

obrazok

Cameron Diaz

Paparazzi fotografi ju často nachytajú s obrími spoteným "koláčmi" v podpazuší. Hviezda už 20 rokov nepoužila dezodorant a pozor - štyri dni v týždni vždy chodí v úplne rovnakom oblečení a potom ho jednoducho vyhodí do koša.

obrazok

Julia Roberts

Celé dni sa nesprchuje, aby ako sama hovorí "zachránila planétu Zem a šetrila tak vodu". Nepoužíva dezodoranty, len zriedka sa holí a pri umývaní nepoužíva nikdy horúcu vodu, ani mydlo.

obrazok

Snook

Hviezdička reality šou Jersey Shore priznala, že nerada utráca za kozmetické produkty. Jej tajomstvo vás ale pravdepodobne šokuje. Snook často používala (a možno používa dodnes) na telo i tvár piesok určený do mačacieho záchodu. Vraj je to skvelý peeling na celé telo, ktorý zaručene odstráni odumreté bunky... 

obrazok

Viggo Mortensen

Kolegovia z natáčania prezradili, že Viggo sa zžil so svojou rolou Aragorna vo filme Pán prsteňov natoľko, že spal často v lesoch a len zriedka sa sprchoval. A tiež bol samozrejme podľa toho cítiť...

obrazok

Britney Spears

Podľa všetkého, čo sa o nej hovorí, by Brit mohla byť vôbec nejnechutnějšou celebritou vôbec. Jej bývalá gazdiná na ňu prezradila, že Britney často dojedala zvyšky jedla, ktoré našla po dome, napríklad deň staré zvyšky hamburgerov po jej synoch, často vraj mala plnú posteľ mastných hranoliek aj rozdrobených sušienok. Jej bodyguard zase povedal, že Britney sa stále vŕta v nose a celé dni sa neumýva, ani si nečistí zuby. Samozrejme nepoužíva ani dezodorant.

obrazok

Orlando Bloom

Hovorí sa, že jeden z dôvodov rozchodu s Mirandou Kerr boli aj Orlandove hygienické (ne)návyky. Týždeň vraj dokázal nosiť rovnaké veci, veľmi sa nesprchoval a v posteli spal väčšinou so psom.
obrazok



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies