Kto sa zranil pri natáčaní?

NETKY.SK • 4 Máj 2017, 09:10 • 2 min
Kto sa zranil pri natáčaní?

Neskutočná bolesť v intímnych partiách, šialený pád zo schodov či niekoľkonásobná zlomenina. Okrem tučného šeku a spomienok si herci niekedy odnášajú z pľacu aj poriadne "boliestky"... Kto o tom vie svoje?

slovakia

left justify in out

Charlize Theron

Rodáčka z Juhoafrickej republiky sa od istej doby nepúšťa do riskantných kúskov. K tomuto rozhodnutiu dospela ako predstaviteľka tajnej agentky Aeon Flux. Pri jednom skoku precenila svoje schopnosti, neodhadla vzdialenosť a ťažko si poranila chrbát. Dokonca si myslela, že zostane čiastočne ochrnutá. Preto už zásadne nehazarduje. Keď je potrebné, nechá sa nahrádzať dvojníčkou a zatiaľ si v kľude vypije kávu.

 

obrazok

 

Halle Berry

Aj Halle si privodila desivý pracovný úraz. Respektíve jej k tomu veľa pomohol jej kolega, s ktorým si zahrala v Gothic. Ona, ako psychologička uväznená v sanatóriu, tam bojovala so svojím doktorom Robertom Downey Juniorom. Zrazu sa ozvalo hlasné "prásk" a lakťová kosť bývalej kráľovnej krásy bola zlomená. Trvalo pár týždňov, než sa pokračovalo v nakrúcaní.

 

obrazok

 

Sylvester Stallone

Sympaťák s talianskymi koreňmi sa preslávil predovšetkým rolou boxera Rockyho Balboa. Vo štvrtom pokračovaní kultového diela sa proti svalovci postavil v ringu Dolph Lundgren. Čo sa dialo za oponou? Dolph chcel záberu poskytnúť pravú autentickosť, takže Sylvester schytal niekoľko úderov priamo do hrudníka a skončil na oddelení intenzívnej starostlivosti. Mal totiž perikarditídu, teda ochorenia vaku obklopujúceho srdca.

 

obrazok

 

Jaimie Alexander
Keď sa tvorba fantasy snímky Thor: Temný svet pomaly blížila do finále, vstala jedného osudného dňa krehká fešanda zlou nohou. Ponáhľala sa na scénu, pošmykla sa na kovovom schodisku a skotúľala sa dole ako vrece zemiakov. Jaimie mala vyskočenú platničku a celkom 11 poranených stavcov. To si vyžiadalo mesačnú pauzu a pekne "mastné" bolestné.

 

obrazok

 

Channing Tatum

Bývalý tanečník a model má stále v živej pamäti peklo, ktoré zažil pri točení filmu Orol deviatej légie. Scenár vyžadoval, aby sa brodil v rieke pri mrazivých teplotách. Pre zmiernenie utrpenia mu nalievali teplú vodu priamo do neoprénu, ktorý mal oblečený pod uniformou vojnového hrdinu. Člen štábu ale raz zabudol vriacu vodu nechať vychladnúť a malér bol na svete. Channing bol ihneď transportovaný do nemocnice, kde sa liečil s popáleninami v "citlivých miestach".

 

obrazok
 

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies