Kto sa v súkromí nemôže vystáť?

NETKY.SK • 8 Apríl 2017, 15:39 • 2 min
Kto sa v súkromí nemôže vystáť?

BRATISLAVA - Keď sa nenávidia slávny, vedia o tom všetci. Ich nenávistné komentáre šíria všade, len aby ohovorili osobu, ktorú nemôžu vystáť. Medzi, ktorými hollywoodskymi hviezdami to vrie?

slovakia

left justify in out

Madonna a Gwyneth Paltrow

Nestarnúca kráľovná popu a jedna z najobľúbenejších herečiek súčasnosti boli dlho nerozlučné kamošky. Lenže čo čert nechcel, jedného dňa, z ničoho nič, na seba v médiách začali hádzať doslova špinu. Novinári sa síce snažili vypátrať príčinu rozkolu hviezdneho priateľstvo, ale nezistili vôbec nič. Dámy jednoducho mlčia a odmietajú sa k celej veci vyjadrovať.

 

obrazok

 

Sinéad O´Connor a Miley Cyrus

Že sa Miley pri svojich hudobných vystúpeniach chová trochu divne, je pre mnohých príliš veľké sústo. Jej vyzývavé kostýmy a vulgárne gestá sú niekedy silnou kávou. Írska speváčka Sinéad už toho mala plné zuby, tak na sociálny účet zmienenej rebelky napísala otvorený list, v ktorom si nebrala servítky. Narovinu oznámila Miley, že sa správa ako prostitútka, a mala by sa nad sebou vážne zamyslieť.

 

obrazok

 

Tom Cruise a Brooke Shields

V tomto prípade za to môže popôrodná depresia a užívanie antidepresív, ktorých výhody vyzdvihla Brooke vo svojej knihe. Pretože Tom je zarytý scientológ, skeptický k psychiatrii, nenechal kvôli liekom na bývalej modelke niť suchú. Nasledoval kolotoč nadávok, verejných vyhlásení a mediálny súboj.


obrazok

 

Paris Hilton a Kim Kardashian

Paris sa v jednom rozhovore vyjadrila, že by nechcela mať zadok ako Kim. Tým ale ešte neskončila, pretože zadok dotknutej prirovnala k vreci na odpadky, čo je napchatý tvarohom.

 

obrazok

 

Christina Aguilera a Kelly Osbourne
Speváčky sa nemôžu ani cítiť. Čo je za tým? Prekvapivo váha. Respektíve jo-jo efekt, ktorý už párkrát Christine pri chudnutí pekne zavaril a na ten Kelly veľmi rada upozorňuje širokú verejnosť. Aby toho nebolo málo, keď sa rivalky stretli na jednej módnej prehliadke, dcéra Ozzyho Osbourna blondínku dokonca opľula.

 

obrazok
 

 

 

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies