Kto nahradí Ancelottiho? Vedenie Bayernu už našlo jeho nástupcu

NETKY.SK • 4 Október 2017, 16:23 • 2 min
Kto nahradí Ancelottiho? Vedenie Bayernu už našlo jeho nástupcu

Mníchov - Nemecký futbalový klub Bayern Mníchov údajne našiel nástupcu za talianskeho kormidelníka Carla Ancelottiho, ktorého odvolal po minulotýždňovej prehre 0:3 s Parížom Saint-Germain v skupinovej fáze Ligy majstrov 2017/2018. Meno nového trénera si však prezident bavorského veľkoklubu Uli Hoeness zatiaľ nechal pre seba.

slovakia

left justify in out

Nástupcom Carla Ancelottiho na lavičke nemeckého futbalového klubu Bayern Mníchov by sa mohol stať Luis Enrique. Štyridsaťsedemročný Španiel je momentálne bez práce po tom, ako na konci minulej sezóny ukončil pôsobenie v FC Barcelona. Podľa webu denníka AS sa s ním zástupcovia bavorského klubu už skontaktovali a ponúkli mu možnosť prevziať tím "Die Roten".

 

Ancelottiho odvolali minulý štvrtok po prehre Bavorov 0:3 v Lige majstrov na ihrisku Paríža St. Germain. Dočasným vedením mužstva poverili 40-ročného doterajšieho asistenta Willyho Sagnola. Medzi možnými kandidátmi na uvoľnenú stoličku sa spomína aj skúsený Holanďan Louis van Gaal a mladý nemecký tréner Thomas Tuchel.

Prezident Bayernu Uli Hoeness pre mníchovské noviny Abendzeitung potvrdil, že klub sa už rozhodol v otázke nástupcu Ancelottiho. Hoeness sa vyjadril, že na Oktoberfeste stretol bývalého trénera Bayernu Pepa Guardiolu a informoval ho o rozhodnutí klubu: "Išlo čisto o priateľské stretnutie. Povedal som mu, že o niekoľko dní budeme prezentovať nového trénera. Odsúhlasil nám to." 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies