Kto je Kotlebov sponzor: Stojí za ním bývalý zamestnanec STV?!

NETKY.SK • 25 November 2013, 10:23 • 2 min
Kto je Kotlebov sponzor: Stojí za ním bývalý zamestnanec STV?!

BRATISLAVA - Financovanie Kotlebu je nejasné, píše sa strane štyri denník PRAVDA. Ani to, či finančnú pomoc dostáva zo zahraničia. V každom prípade na akciách jeho najnovšej strany sa objavuje podnikateľ Miroslav Belička.

slovakia

left justify in out

Spolu s Kotlebom ich vídať v zebrovanom terénnom aute značky Hummer. Belička odmieta, že by bol hlavným sponzorom Kotlebu. Sedem rokov pracoval v STV a končil tam ako predseda odborov. V súčasnosti vlastní Belička eseročku, ktorá sa zaoberá prenájmom hnuteľných vecí, vydávaním periodických i neperiodických publikácií, reklamnou a propagačnou činnosťou a uskladňovaním spisov nearchívneho charakteru. Sprostredkúva aj kúpu a predaj hnuteľných a nehnuteľných vecí.

Je otázne, či práve Belička bol ten, kto radil Kotlebovi pri kúpe pozemku, na ktorom majú Rómovia nelegálne postavený dom v Krásnohorskom Podhradí. Belička len priznal to, že mu asistoval.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies