Hviezdy za volantom. Kto im dal vodičák?

NETKY.SK • 27 September 2017, 08:42 • 2 min
Hviezdy za volantom. Kto im dal vodičák?

BRATISLAVA - Aj vy si niekedy predstavíte, aké to je mať osobného šoféra? Hollywoodske hviezdy síce zarábajú neskutočné peniaze ale radi šoférujú sami. Nájdu sa medzi nimi však aj takí, ktorí by okamžite mali "vodičák" odovzdať.

slovakia

left justify in out

Britney Spears

Speváčka už má za sebou pár nehôd a hádok ohľadne vzniknutých škôd. Stať sa môže všetko, ale horšie je, že ju novinári v minulosti párkrát vyfotili pri tom, ako má pri šoférovaní svoje deti na kolenách. O detskej autosedačke asi ešte nepočula.

 

obrazok

 

Lindsay Lohan

Bývalá modelka a herečka je nočnou morou všetkých, ktorí majú k autám blízko. Medzi slávnymi je zyvokm, že im vyhlásený predajca automobilovej značky požičia svoje vozidlo, aby mu celebrity robili reklamu. Lindsay presne týmto spôsobom odrovnala už Porsche, Maserati aj Bentley. Škoda za státisíce dolárov. Pred niekoľkými rokmi dokonca pri výjazde z parkoviska zrazila ženu s kočíkom.

 

obrazok

 

Nicole Richie

Herečka, speváčka a adoptívna dcéra Lionela Richieho by si mala radšej zaobstarať bicykel. Nedávno bola zatknutá pri riadení motorového vozidla bez platného preukazu a naviac u nej pri kontrole strážnici našli aj  poriadne množstvo omamných látok. Prekvapivo toto nebolo najhoršie, čoho sa Nicole dopustila. Pozornosť na seba upútala hlavne tým, že sa snažila otočiť sa na diaľnici.

 

obrazok

 

Cristiano Ronaldo

Jeden z najlepších fotbalistov sveta má občas problémy s dodržiavaním rýchlosti. Keď naposledy kontroloval svoj účes v spätnom zrkadle narazil v tuneli do bariéry. Svoje auto zrovnal so zemou.

 

 

Amanda Bynes

Amanda zásadne nepoužíva svetlá a pri šoférovaní často telefonuje a preto často vybieha na chodníky. Dokonca už dvakrát nabúrala policajné auto. Naviac sa vždy snaží z miesta nehody utiecť.

 

obrazok

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies