Kto bude kráľom Európy? Volkam Oezdemir vyzval Alexandra Gustafssona

NETKY.SK • 4 August 2017, 13:18 • 2 min
Kto bude kráľom Európy? Volkam Oezdemir vyzval Alexandra Gustafssona

BRATISLAVA - Dobre rozbehnutý švajčiarsky zápasník Volkam Oezdemir, ktorého by fanúšikovia najradšej videli proti novému šampiónovi Jonovi Jonesovi v zápase o titul, vyzval švédskeho zápasníka Alexandra Gustafssona. Zápas by mal rozhodnúť o tom, kto z nich je vhodný na najočakávanejší zápas o zizul.

slovakia

left justify in out

Volkam Oezdemir má momentálne skóre 15 výhier a 1 prehru, v UFC má za sebou sériu 3 víťazných zápasov. V týchto 3 zápasoch však porazil veľmi kvalitné mená poloťažkej váhy, boli to Ovince St. Preux, Misha Cirkunov a minulý víkend to bol Jimi Manuwa. V posledných dvoch zápasoch zvíťazil na KO v jednom zápase v 28. sekunde a v druhom v 45. sekunde!

 

Alexander Gustafsson má za sebou 2 víťazné zápasy v ktorých porazil Blachwicza a Glovera Teixeira. Teoreticky je prvým vyzývateľom šampióna váhy nakoľko bol zatiaľ najbližšie k tomu aby Jonesa porazil a za druhé je druhým najlepším zápasníkom v poloťažkej váhe za Jonesom.

 

Šampiónom váhy je po minulom víkende Jon Jones, ktorý po dlhšom návrate senzačne porazil svojho stáleho rivala Daniela Cormiera, keď ho v hlavnom zápase večera na UFC 214 knokautoval v 3. kole.

 

Pred pár dňami sa na oficiálnom Instagramovom profile Oezdemira objavila správa v ktorej vyzýva do zápasu Gustafssona: "Zvýšme hodnotu nasledujúceho titulového zápasu. Alexmauler a ja musíme rozhodnúť kto je ozajstným kráľom Európy! Alex viem, že si úžasný a aj si ťa veľmi vážim ale aj teba knokautujem! Nie preto lebo to chcem ale budem to musieť spraviť."

 

K správe pridal hashtagy ako: Jones proti kráľovi Európy, No Time, Nová Krv a Ja som iný. Švajčiarsky zápasník to myslí veľmi vážne, tak uvidíme ako na toto zareaguje Gustafsson a vedenie UFC.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies