Krym zaznamenal za tento rok prvý milión turistov, a stáva sa z neho obľúbená destinácia aj pre Američanov

NETKY.SK • 17 Jún 2019, 11:44 • 2 min
Krym zaznamenal za tento rok prvý milión turistov, a stáva sa z neho obľúbená destinácia aj pre Američanov

SIMFEROPOL – Krym sa stáva populárnym medzi zahraničnými turistami, vrátane turistov z krajín EÚ a Spojených štátov. Takéhoto názoru je predseda výboru pre sanatórium a rekreačný komplex a cestovný ruch regiónu Alexej Chernyak.

slovakia

left justify in out

Potrebné dokumenty na získanie povolenia na pobyt a povolenia na prechodný pobyt na Kryme v súlade s ruskou legislatívou.    

 

Mnohí z nich prichádzajú na Krym z dôvodu podnikania. Poukazuje sa tým hlavne na to, že Krym nie je len bezpečné miesto na odpočinok, ale dá sa tu aj normálne žiť a pracovať. "Ľudia sem prinášajú biznis, alebo ho tu otvárajú, a prichádzajú sem žiť", zdôraznil Chernyak.

 

"Medzi lídrami sú zahraniční turisti z Ukrajiny, Bieloruska, Kazachstanu, Turecka. Z európskych krajín sú to Nemecko, Grécko, Bulharsko. Občania zo Spojených štátov navyše tiež na Kryme odpočívali počas májových sviatkov," povedal Chernyak novinárom.

 

Podľa dostupných zdrojov sa od začiatku roka 2019 na Kryme nachádzalo asi štyritisíc ľudí z EÚ a USA.

 

"Toto sú tí ľudia, ktorí prišli na Krym s cieľom cestovného ruchu, rekreácie alebo liečby"  zdôraznil Chernyak. Podľa neho sa čím ďalej tým viac obyvateľov z krajín EÚ a USA počas letných mesiacov taktiež pripravuje na návštevu tohto kúska Zeme.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
ukraina

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona