Krvavé VIDEO: Sýrskeho reportéra v priamom prenose zasiahol letecký útok

NETKY.SK • 25 Apríl 2016, 16:57 • 2 min
Krvavé VIDEO: Sýrskeho reportéra v priamom prenose zasiahol letecký útok

ALEPPO – Kamera v priamom prenose zachytila hrozný okamih, keď sýrskeho novinára do tváre zasiahol kus úlomku počas leteckého útoku, ktorý sa odohral len stovky metrov od štábu.

slovakia

left justify in out

Reportér Ebrahim al-Khateeb natáčal naživo v Handarate, severne od najväčšieho sýrskeho mesta Aleppo, ale po niekoľkých sekundách priestorom otriasol výbuch.

 

Kamera chvíľu sníma len chaotické náhodné zábery, no keď opäť zaostrí na reportéra, po tvári mu stekajú pramene krvi. Aj keď bol reportér schopný dokráčať k neďalekému autu, utrpel šok a zranenia v oblasti tváre.

 

Spravodajský kanál, pre ktorý Al-Khateeb pracuje, Orient News oznámil, že ich zamestnanec je našťastie v stabilnom stave.

 

Sýriu už niekoľko rokov sužuje ozbrojený konflikt, kde medzi sebou bojujú o moc viaceré moslimské kmene žijúce na tomto území.  

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies